20. marras, 2022

Oletko kokenut vakavan sairastumisen osana omaa ainutlaatuista elämäntarinaasi tai oletko sairastuneen läheinen?

25. tammi, 2022

Lupa Lapsuuteen ry yhteiskehittää monitoimijaisesti lasten ja nuorten saattohoidon psykososiaalisen tuen muotoja ja tukitoimia perheiden hyväksi

30. syys, 2021

Ole itsellesi myötätuntoinen. Tänään teet vain sen, mikä kohtuullista on ja otat mukaasi sen, mikä sinun elämäntilannettasi koskettaa.

12. touko, 2021

Toivossa on vahva elämisen tuntu. Toivo on mahdollisuus, mahdollisuuksien näkemistä ja luottamusta tulevaisuuteen.

12. touko, 2021

Hoitotyössä realistisella toivolla on keskeinen rooli mahdollisuutena hyvään ja syvään elämään silloinkin, kun aikaa on jäljellä vähän.

1. kesä, 2022

Vertaistuen turvallisessa ilmapiirissä ilmapiirissä voi tulla nähdyksi ja kuulluksi niin, että oppii näkemään ja kuulemaan itsensä uudelleen.

19. marras, 2021

Työn inhimillinen vallankumous tuo tunteet ja tunnetaidot keskeiseksi osaksi työtä, kuten ne ovat keskeinen osa ihmisyyttämme. Jotta sinä voit kukoistaa!

21. kesä, 2021

Kirjoittaessani tätä blogia elämme toukokuun alkua. Ulkona on vielä viileää, mutta ilmassa on jo vahva aavistus lähestyvästä kesästä ja toivosta.

12. touko, 2021

Kun kohtaamme toisen ihmisen, emme kohtaa vain tämän hetkisen ymmärryksemme kanssa, vaan mukana on koko siihen saakka eletty elämämme ja tunteiden kirjo.

12. touko, 2021

Käytöksemme ja kohtaamisen luonne jättää ainutlaatuisen jäljen toiseen ihmiseen.